Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/aafk.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/Divi/includes/builder/functions.php on line 5058
Nyt fra Dansk Flugtskydnings Forbund - Aafk.dk

Fra Dansk Flugtskydningsforbund

8. februar 2015

Orientering til foreninger under DFF.

Vi har haft et bestyrelsesmøde i DFF den 2-2-2015, et møde af den lidt kedelige slags. Her måtte vi desværre sige farvel til en del forskellige personer. Kuno som før sad som næstformand i Unionen har nu sagt ja tak til et job som Flugtformand i Unionen. DFF bestyrelsen fremlagde derfor en mistillids erklæring til Kuno og han valgte at forlade bestyrelsen i god ro og orden. Michael havde også valgt at takke ja til et job i Unionen som sektionsleder for Nordisk Trap og Jagtskydning. Han havde selv udtrykt at han var villig til at forlade posten i DFF bestyrelsen og denne beslutning bakkede bestyrelsen ham op i og alle var enige om hans aftrædelse. Ebbe som var sektionsleder af Nordisk Trap i DFF erklærede at han ville skyde for at komme på landsholdet i Nordisk Trap og det mente han ikke han kunne opnå i DFF, så han forlod også posten som sektionsleder. Jørn Rasmussen, som var indsat som vakant på OL Trap, mente ikke han kunne blive og forlod derfor posten.

Som før skrevet har Arne Larsen fra Fyn overtaget posten som kasser og Kim Grubbe, der er valgt på rep. mødet som suppleant, overtager sekretærposten. På OL-Trap har Dan Albrechtsen tilbudt sin hjælp og han overtager derfor denne post. Vi har ikke på nuværende tidspunkt fået nogen til at varetage Nordisk Trap, men vi arbejder på sagen og findes der et godt bud eller en der brændende ønsker denne post, så kontakt venligst undertegnede.

Det har været noget af en hård omgang for bestyrelsen, men vi mener det er nødvendigt at få de forskellige bestyrelser skilt ad, så der kan blive arbejdsro i DFF. Som bestyrelsen ser ud nu, så skal vi nok komme godt af sted og alle er ved godt mod og ønsker at arbejde for DFF´s overlevelse. Nu er det op til klubberne at få ro på ude i landet og her regner vi med jer. 

 

 

Når i har spørgsmål, så kontakt os direkte i stedet for på Facebook og andre steder, hvor det kan være svært at se om det er rygter eller facts. Det er også svært at holde sig orienteret i de mange grupper som er på Facebook og at der derfor måske “mangler” svar på spørgsmål en gang imellem.

 En del klubber har valgt at melde sig ind i Unionen grundet besværet med våbenpåtegningerne og forenings våbnene. Dette er jo fornuftigt nok – da politiet på nuværende ikke kan tage stilling til en ændring i praksis, specielt grundet det store pres på de nye våbenkontorer. Dog besluttede vi også på vores ekstraordinære repræsentantskabsmøde at haglskydning var noget som DFF tog sig af og her var der stor opbakning fra klubberne og fra dem der sad i bestyrelsen. Nu kniber det lidt med den beslutning, især nu hvor de “nye” sektionsledere i Unionen kontakter banerne og fortæller at de holder skytterne som gidsler og at klubberne skal holde diverse skydninger for Unionen. Der er jo ingen der forhindrer Unionen i at bruge de af DFF planlagte skydninger som OBS eller Grand Prix til udtagelse for Unionen, men at give sig ud for at være fra DFF – det er ikke fair hverken for DFF, klubberne eller banerne.

Selv jagtskydning vil Unionen nu til at afholde, måske de arbejder for at få det med til de Olympiske lege:-)

Kære klubber hold nu hovedet koldt – vi i bestyrelsen arbejder hårdt for at få DFF på rette spor igen, til glæde for alle skytter. Vi vil også gøre alt for at informere jer bedre, da vi godt ved at det har haltet lidt. Det er bare ikke altid lige nemt for en flok frivillige at få tiden til at passe sammen, så man kan afstemme hvad der skal informeres om. Vi lover det bliver bedre.

Med venlig hilsen

Formanden for DFF

Jens Holt Jensen