Har du lyst til at prøve flugtskydning?

Skydeinteresserede har  muligt for at prøve at skyde lerduer på vores baneanlæg på åbningsdagene – disse kan du finde under information Hvis der er en dag der passer dig, kan du sende os en besked i kontaktformularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. 

Fortæl os, om det er dig selv der vil prøve at skyde, eller hvor mange i planlægger at være. Oplys desuden, hvilken dag du planlægger besøget samt et mobilnummer du kan træffes på.

 

1. Skydeinteresserede, firmaevents, polterabender mm.   

Hvis du ikke har et gyldigt jagttegn eller våbentilladelse, er det nødvendigt at du benytter vores baneanlæg sammen med en instruktør. Prisen for dette vil være 330 kr. per person og indeholder dagsmedlemsskab, forsikring, 25 stk. patroner, 25. stk. lerduer, leje af haglgevær, ørepropper, lån af skydevest samt instruktørassistance.

Der er ingen nedre aldersmæssige grænser for hvornår man kan prøve flugtskydning. Det er dog et krav, at skyttens fysik gør, at haglgeværet kan løftes uden hjælp og at skytten kan handle den fysiske påvirkning skudafgivelsen giver (rekyl). Med andre ord skal fysikken være på plads. 

 

2. Jægere og sportsskyter med SKV

Hvis du har jagttegn eller en våbentilladelse (SKV) så er priserne:

Dagsmedlemsskab                           0 kr.
25 lerduer (én omgang)   60 kr. 
25 patroner   65 kr. 
I alt  125 kr.

For at låne et lerduekort skal der desuden erlægges et depositum. Dette kan være et kørekort, et jagttegn eller 200 kr. - som modtages retur ved tilbagelevering af det lånte lerduekort. 

Bemærk: Banens miljøgodkendelse foreskriver kun stålhagl, max. 24 g og alene i hagsstørrelse 7-9.